Monica Z & Jag

Lena Nilsson

Tel 070-710 39 00

E-post LENA.LNVISION@GMAIL.COM


MONICA Z & JAG

”Ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Artisten Lena Nilsson skapar tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson en kväll med innerlig atmosfär fylld av glädje, humor, kärlek och minnen, men den speglar också djupet och svärtan i Monicas artisteri och person. Härligt sväng, stämningsfull eftertanke och glimten i ögat. När kvällen är slut, sakta ni gå genom stan.”

Regi: Anders ”Butta” Börjesson

Producent: Micke Finell Rock alrund the clock production

Sagt om föreställningen:

"Vilken röst, fingertoppskänsla och värme. Musikalisk underhållning i världsklass!!" - Johan Henrysson

 

"Lyssnar på otroligt duktiga Lena Nilsson när hon framför ett personligt porträtt av Monica Zetterlund! Fina låtar, fantastisk sång och historia och grym närvaro Lena! Imponerande." - Staffan "Bosson" Olsson, artist

 

Sagt om skivan "Monica Z & Jag":

"Här får vi en lysande Lena i ett avskalat format, som hon fyller med varma och innerliga tolkningar av Monica Z-låtar. Briljant om ni frågar mig." Claes Janson, artist

www.monicazochjag.se

Närmast aktuellt:

26/4 Musikföreningen Apotekte/Café Picchus

 i Upplands Väsby, mer info HÄR

Övrigt på gång: Musikbåten Blidösund den 25/6, Malungsfors Visfestival den 13/7 samt Visfestivalen i Lancashiersmedjan den 20/7.

"Monica Z & Jag" var ett av de program som i hård konkurrens valdes ut av Stockholms läns landsting att representera "Kultur i Vården" och kommer spela på ca 60 olika plaster i hela länet under 2019.