Can´t help falling in love with ELVIS

LENA

NILSSON

Artist

Lena Nilsson

Tel 070-710 39 00

E-post LENA.LNVISION@GMAIL.COM


Can´t help falling in love with ELVIS

Elvis Presley, The King, legenden som genom sin musik och personliga stil satte en hel värld i gungning och hjärtan i brand!


Lena Nilsson spännande tolkningar och innerliga röst, tar er med genom ett liv som blev till ett stycke oförglömlig musikhistoria.


Tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson (alt trio) tar Lena med er på en resa genom Elvis Presleys liv, gospel, vackra ballader & rivig rockn´roll. Det blir härlig nostalgi, säkerligen ett och annat fuktigt öga, både finstämt och hålligång i en blandning som kommer gå rakt in i hjärtat.


Lena Nilsson, är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister i SVTs ”Allsång på Skansen” under 3 år. Lenas framträdanden kännetecknas framför allt av hennes unika scennärvaro, publikkontakt och fantastiska röst.Turnéer i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är andra sammanhang Lena medverkat i. Med sina föreställningar om Monica Z och Lill-Babs har hon bl a spelat för utsålda hur på Kulturhuset Stadsteaterns Soppteater, Stockholm Jazz Festival och Kulturhuset Spira i Jönköping för att nämna några ställen.


Carina E Nilsson är en av landets mest välmeriterade pianister och hon är bl a musikaliskt ansvarig för föreställningen "Från Broadway till Duvemåla" och har turnerat för Riksteatern med Mattias Enn. Carina har spelat med större delen av Sveriges artistelit och Lena & Carina har spelat och turnerat ihop under många år.


Föreställningen finns som enaktare (1 tim 20 minuter utan paus) eller i två akter (2 x45 minuter plus paus)